» Polityka prywatności

Kontakt

  • Sztuka Dekoracji Creativa by Cezar

    NIP: 6182057373
  • E-mail:sklep@creativa.sklep.pl
  • Telefon+48 606 467 987
    +48 501 208 559
  • Godziny działania sklepuBOK pn-pt 9-17

Reklama

  • Orac
  • Europlast
  • NMC

Systemy płatności

  • Dotpay

Statystyka

  • Ilość kategorii: 15
  • Ilość promocji: 299
  • Ilość nowości: 33
  • Aktualnie klientów na stronie: 1
  • Sklep odwiedziło: 101999 klientów
  • Sklep działa od: 04-12-2014

Polityka prywatności

Polityka prywatności
1. Wypełnienie danych w formularzu zamówienia jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych Zamawiającego przez Cube Art (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133, poz. 883.). Dane osobowe Zamawiającego będą przetwarzane wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia, w tym wystawienia faktury i prowadzenia sprawozdawczości finansowej oraz informowania Państwa o nowościach i promocjach w naszym sklepie. Dane te są poufne i nie będą ujawniane osobom trzecim.
2. Dane osobowe Kupującego chronione zgodnie z ustawą o danych osobowych nie są przekazywane, odsprzedawane ani użyczane innym osobom lub instytucjom do celów innych niż związanych z realizacją zamówienia.
3. Dostęp do danych osobowych posiada jedynie administrator sklepu internetowego Cube Art.
4. Każdy Kupujący ma prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienie żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania do celów związanych z realizacją zamówienia.
5. Po dokonaniu wysyłki zakupionego towaru, Sklep w ramach realizacji umowy z Kupującym jest zobowiązany przesłać Kupującemu na adres poczty elektronicznej zaproszenie do wypełnienia ankiety w celu zbadania jego opinii o przeprowadzonej transakcji. Kupujący jest uprawniony, jednak nie zobowiązany do jej wypełnienia.

Przejdź do strony głównej

Zobacz nasze nowości

  • Listwa przypodłogowa LPC-35 Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-36 Creativa
  • Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-34 244cm
  • Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-35 244cm
  • Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-36 244cm
  • Listwa lakierowana na biało LPC31M
  • Listwa przypodłogowa LPC35 Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC33
  • Listwa lakierowana na biało LPC31M
  • Listwa przypodłogowa LPC-29 Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-28Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-27 Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-30Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-28Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-29 Creativa

Lakierowana na wybrany z palety RAL/NCS Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-35M RAL/ 244cm137,89 zł126,86 zł brutto103,14 zł netto

Lakierowana na wybrany z palety RAL/NCS Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-36M RAL/ 244cm54,70 zł50,33 zł brutto40,92 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-34 244cm88,67 zł81,58 zł brutto66,33 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-35 244cm103,04 zł94,80 zł brutto77,07 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-36 244cm30,31 zł27,89 zł brutto22,67 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa, LPC-31, 244cm64,49 zł59,33 zł brutto48,24 zł netto

Lakierowana na biało Listwa przypodłogowa, cokół Creativa, LPC-35M, 244cm122,89 zł113,06 zł brutto91,92 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa, LPC-33, 244cm133,77 zł123,07 zł brutto100,06 zł netto

Biała lakierowana listwa przypodłogowa, cokół Creativa, LPC-31M, 244cm78,74 zł72,44 zł brutto58,89 zł netto

Lakierowana Kolorowa Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-29M RAL/ 244cm88,06 zł81,02 zł brutto65,87 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-28 244cm50,26 zł46,24 zł brutto37,59 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-27 244cm42,46 zł39,07 zł brutto31,76 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-30 244cm77,52 zł71,32 zł brutto57,98 zł netto

Lakierowana, Biała Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-28M 244cm62,25 zł57,27 zł brutto46,56 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-29 244cm59,40 zł54,65 zł brutto44,43 zł netto