» Polityka prywatności

Kontakt

  • Sztuka Dekoracji Creativa by Cezar

    NIP: 6182057373
  • E-mail:sklep@creativa.sklep.pl
  • Telefon+48 606 467 987
    +48 501 208 559
  • Godziny działania sklepuZakupy: 24h | BOK pn-pt 9-17

Reklama

  • Orac
  • Europlast
  • NMC

Systemy płatności

  • Dotpay

Statystyka

  • Ilość kategorii: 15
  • Ilość promocji: 301
  • Ilość nowości: 36
  • Aktualnie klientów na stronie: 3
  • Sklep odwiedziło: 109627 klientów
  • Sklep działa od: 04-12-2014

Polityka prywatności

Polityka prywatności
1. Wypełnienie danych w formularzu zamówienia jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych Zamawiającego przez Cube Art (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. Nr 133, poz. 883.). Dane osobowe Zamawiającego będą przetwarzane wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia, w tym wystawienia faktury i prowadzenia sprawozdawczości finansowej oraz informowania Państwa o nowościach i promocjach w naszym sklepie. Dane te są poufne i nie będą ujawniane osobom trzecim.
2. Dane osobowe Kupującego chronione zgodnie z ustawą o danych osobowych nie są przekazywane, odsprzedawane ani użyczane innym osobom lub instytucjom do celów innych niż związanych z realizacją zamówienia.
3. Dostęp do danych osobowych posiada jedynie administrator sklepu internetowego Cube Art.
4. Każdy Kupujący ma prawo do wglądu w swoje dane, do ich poprawiania oraz wniesienie żądania o zaprzestaniu ich wykorzystywania do celów związanych z realizacją zamówienia.
5. Po dokonaniu wysyłki zakupionego towaru, Sklep w ramach realizacji umowy z Kupującym jest zobowiązany przesłać Kupującemu na adres poczty elektronicznej zaproszenie do wypełnienia ankiety w celu zbadania jego opinii o przeprowadzonej transakcji. Kupujący jest uprawniony, jednak nie zobowiązany do jej wypełnienia.

Przejdź do strony głównej

Zobacz nasze nowości

  • Osłona Karnisza LK-02
  • Listwa przypodłogowa LPC-36 Creativa
  • Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-34 244cm
  • Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-36 244cm
  • Osłona Karnisza LK-01
  • Listwa przypodłogowa LPC33
  • Listwa przypodłogowa LPC34 Creativa by Cezar
  • Listwa przypodłogowa LPC35 Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC32 Creativa by Cezar
  • Listwa przypodłogowa LPC-28Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-29 Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-30Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-29 Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-31 Creativa
  • Listwa przypodłogowa LPC-33 Creativa

Osłona Karnisza, lakierowana biała listwa gzymsowa LK-02M140,00 zł134,32 zł brutto109,20 zł netto

Lakierowana na wybrany z palety RAL/NCS Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-36M RAL/ 244cm54,70 zł50,28 zł brutto40,88 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-34 244cm88,67 zł81,50 zł brutto66,26 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-36 244cm30,31 zł27,87 zł brutto22,66 zł netto

Osłona Karnisza, lakierowana biała listwa gzymsowa LK-01M118,15 zł108,60 zł brutto88,29 zł netto

Lakierowana na biało Listwa przypodłogowa, cokół Creativa, LPC-33M, 244cm151,34 zł139,12 zł brutto113,11 zł netto

Lakierowana na biało Listwa przypodłogowa, cokół Creativa, LPC-34M, 244cm104,65 zł96,20 zł brutto78,21 zł netto

Lakierowana na biało Listwa przypodłogowa, cokół Creativa, LPC-35M, 244cm122,89 zł112,96 zł brutto91,84 zł netto

Lakierowana na biało Listwa przypodłogowa, cokół Creativa, LPC-36M, 244 cm39,70 zł36,49 zł brutto29,67 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-28M 244cm kolor z palety RAL/NCS72,01 zł66,19 zł brutto53,81 zł netto

Lakierowana Biała Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-29M 244cm73,06 zł67,16 zł brutto54,60 zł netto

Lakierowana Biała Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-30M 244cm92,50 zł85,03 zł brutto69,13 zł netto

Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-29 244cm59,40 zł54,61 zł brutto44,40 zł netto

Lakierowana Kolorowa Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-31M RAL/ 244cm93,74 zł86,17 zł brutto70,06 zł netto

Lakierowana Kolorowa Listwa przypodłogowa, cokół Creativa LPC-33M RAL/ 244cm166,34 zł152,91 zł brutto124,32 zł netto